Mero-Fix: jouw partner voor ankerbouten en U-beugels

Al meer dan 25 jaar kan je bij Mero-Fix terecht voor de productie van ankerbouten, trekstangen, aanlaseinden, schroefdraden (M6 tot en met M80) en andere aanverwante producten. Het verhaal begon in de garage van broers Rudi, Marc en Yvo,  en nam al snel grotere proporties aan. Daarom verhuisde de producent van schroefdraadproducten in 1987 naar de huidige locatie in Opglabbeek, werden er nieuwe burelen en een extra productiehal gebouwd en werken er heel wat extra medewerkers.

Mero-Fix gaat niet voor massa- of standaardproductie, maar maakt het verschil met oplossingen op maat van de klant
Zaakvoerder Yvo Eerdekens

Vast aanspreekpunt voor industriebouwers en installatiemakers

Is jouw bedrijf op zoek naar bevestigingsartikelen voor industriële of machinale toepassingen? Dan ben je bij Mero-Fix aan het juiste adres. Ook voor maatwerk zijn we hét aanspreekpunt: alles kan geplooid of bewerkt worden naar je persoonlijke voorkeur, in verschillende diameters, gewichten en staalsoorten.

Voor de petrochemie-, piping- of andere industriële sectoren zijn we een vertrouwd partner voor de productie van (grote) U-beugels in verzinkt staal of RVS. Deze kunnen we, van M6 tot M36, ook op maat maken. Bepaalde U-beugeluitvoeringen hebben we steeds op voorraad (volgens DIN 3570 of Standaard).

Continue investering in machines

Mero-Fix verbetert voortdurend zijn productieprocessen en investeert regelmatig in nieuwe technieken. Het groot aantal professionele machines zorgt ervoor dat een breed gamma van bewerkingen mogelijk is. Zo beschikken we o.a. over knip- en draadrolmachines, buigmachines voor ronde staven, beugelplooimachines en inductiemachines voor de opwarming van staven. Dankzij deze continue investeringen garanderen we niet enkel kwaliteit, maar ook een professionele detailafwerking en hoge productiesnelheid (gemiddeld 3,5 ton schroefdraden en bevestigingsmaterialen per dag).

Korte leveringstijden

Ons groot machinepark garandeert een snelle afhandeling van elke bestelling. Blanke uitvoeringen leveren we meestal binnen de week, voor verzinkte materialen is dit binnen 3 weken. Zit je met een spoedbestelling? Contacteer ons en wij proberen je order zo snel mogelijk af te werken.

Mero-Fix

Graag meer weten over onze schroefdraadproducten of op zoek naar een partner voor industrieel maatwerk?

Maattabel DIN3570 en Standaard Download PDF >